Een full-service aanpak in online marketing

 

Als ondernemer doe je al snel aan online marketing, je hebt immers een website (of wilt die gaan bouwen). Maar hoe zorg je ervoor dat jouw onderneming/organisatie/product gevonden wordt door je doelgroep?

WIJZ werkt! online marketing optimalisatietraject

 

cursus online marketing voor ondernemers

 

Misschien geef je maandelijks heel veel geld uit aan Adwords, maar heb je geen idee of het daadwerkelijk wat oplevert. En waarom wordt je niet gevonden op de voor jouw belangrijke zoekwoorden? Hoor je van alles over ‘storytelling’ maar weet je niet hoe je dat (visueel) moet aanpakken. En gaat adverteren op Facebook niet veel verder voor jou dan een gepromoot bericht?

Wij helpen je mee je online marketingstrategie operationeel te maken met als doel traffic te genereren en de conversie te optimaliseren.

Na een uitgebreide analyse bepalen we samen de online doelstellingen en zetten we een stappenplan op. Tijdens het traject vertellen we je zoveel mogelijk wat we doen zodat je ook zelfstandig aan de slag kan. Verbetering van je online activiteiten én training tegelijkertijd.

We onderscheiden ons door een structurele aanpak gericht op het meetbaar maken van de online doelstellingen. We gaan niet voor jou aan de slag maar mét jou (of de betrokken medewerker). We zijn al voor een paar uur per maand inzetbaar, dus marketing voor elk budget!

Meer informatie of kennismaken? Neem contact met ons op!